Etkö ole täysin tyytyväinen ostamaasi Nilfisk Select tai Nilfisk Elite –pölynimuriin? Sinulla on mahdollisuus palauttaa imuri meille 60 päivän sisällä ostopäivästä ja saada rahasi takaisin  - vaikka olet käyttänyt imuria.

Tarjous koskee kaikkia Nilfisk Select ja Nilfisk Elite –pölynimurimalleja, jotka on ostettu kampanja- aikana 01.10.2017 - 31.12.2017.

Tarjousta sovelletaan alla olevien ehtojen mukaisesti.


  1. ​Tarjous koskee kaikkia Nilfisk Select ja Nilfisk Elite –malleja, jotka on ostettu kampanja-aikana 01.10-.2017 - 31.12.2017.
  2. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palautta sen 60 päivän kuluessa ostopäivästä
   1. ​​​​Täytä palautuslomake
   2. Palauta tuote alkuperäisessä pakkauksessa kaikkine alkuperäisine pakkausmateriaaleineen sekä varusteineen ja liitä alkuperäinen kuitti todisteeksi ostosta - valokopiota ei hyväksytä
  3. ​Nilfisk käyttää henkilökohtaisia tietojasi vain tähän kampanjaan liittyen
  4. Ostaessasi imurin verkkokaupasta / postimyynnistä lasketaan 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä kun olet vastaanottanut tuotteen. Toimitusasiakirja / rahtikirja on toimitettava palautuksen mukana.
  5. Nilfisk ei vastaa hyvityspyyntöihin, jotka ovat puutteellisia tai epäselviä, tai jotka on lähetetty väärällä tavalla ja ei näin ollen ole saapunut Nilfiskille
  6. Jos ehdot 2 kohdassa täyttyvät, Nilfisk palauttaa ostosumman pankkitilillesi.
  7. Voit hyödyntää tyytyväisyystakuun vain kerran per. tuote ja per. henkilö.
  8. Tämä tarjous koskee vain kuluttajia.
  9. Asiakas maksaa palautuksen rahdin.
  10. Nilfisk palauttaa vain tuotteen ostohinnan ei rahtikuluja, esimerkiksi jos olet ostanut tuotteen Internetistä / postimyynnistä.
  11. Sinun on varmistettava, että pakkaus on tiivis ja suojattu kuljetuksen aikana, mikä estää tuotteen vahingoittumisen. Nilfisk pidättää oikeuden vähentää kustannukset tuotteen kuljetuksen tai testauksen aikana tapahtuneesta tuotteen katoamisesta tai rikkoutumisesta.
  12. Tämä tarjous ei koske tuotteita, jotka ostetaan lahjakortilla tai toimitetaan veloituksetta ostamalla muita tuotteita.
  13. Tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin Nilfisk tuotetarjouksiin.
  14. Tämä tarjous on voimassa vain ostoksista Suomessa, koskee myös verkko/postimyyntiä.
  15. Nilfisk ei ole vastuussa palautuksen viiveistä tai takaisinmaksuviiveistä ja muista tapahtumista, jotka eivät ole Nilfiskin hallinnassa.
  16. Näitä ehtoja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti. 
  17. Ehtojen mukaan tarjous ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiin. Jos olet saanut viallisen tuotteen, palauta se jälleenmyyjälle, joka on myynyt imurin.
  18. Tyytyväisyystakuu ei koske viallisia tuotteita. Jos olet epävarma, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu.fi@nilfisk.com

  Palautuslomakkeen voit avata tästä.

   ​​