Multi II


Nilfisk on lanseerannut päivitetyn version Multi-sarjan märkä-/kuivaimureista. Multi II -imurissa on useita älykkäitä toimintoja ja se puhdistaa tehokkaasti sisällä ja ulkotiloissa. Multi II on hyvä kakkosimuri karkeamman roskan imurointiin, mitä tavallinen imuri ei voi imeä. Se imuroi kätevästi auton, multaa, hiekkaa, vettä ja vaikkapa sahanpurua. Multissa on puhallustoiminto, jonka avulla täytät kumiveneen tai ilmapatjan nopeasti. 

 

 

 

Jokaisesta kodista löytyy melko varmasti perinteinen pölynimuri, mutta harvemmin märkä-/kuivaimuri. Asuttaessa talossa, jossa on puutarha ja terassi ja vaikkapa pieni verstas, Multi II on silloin järkevä hankita. Se selviytyy haastavimmistakin siivoustöistä kuten veden imemisestä, lehtien ja suurten roskien imuroinnista, mihin et yleensä voi käyttää tavallista imuria.

Multi II –sarjassa on saatavana erikokoisia malleja erilaisilla ominaisuuksilla, joilla imuroit veden lattialta, mullan kellarista, lehdet ja pölyn terassilta tai sahanpurun verstaalla. Multi II on näppärä myös käytettäessä sähkötyökalujen kanssa esim. poran, haluttaessa estää pölyn pääsy ilmaan.
 

 
Helppokäyttöiset kytkimet tekevät Multi II:sta erittäin käyttäjäystävällisen.
Useimmissa malleissa on innovatiivinen Push to Clean -toiminto.
 
Ylläpidä suorituskyky tasaisena uuden Push to Clean -toiminnon avulla
Multi II –sarja eroaa edeltävistä malleista älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta. Vakiona Multi II –märkä-/kuivaimurissa on suodattimen puhdistustarpeen ilmaisin, joka kertoo kun suodatin tarvitsee puhdistaa. Useimmissa malleissa on sisäänrakennettu ainutlaatuinen Push to Clean –toiminto, jossa painiketta painamalla suodatin puhdistuu itsestään, suodattimen ympärille muodostettavan paineaallon avulla.

Kun säiliö on täynnä roskia tai vettä, se on helppo tyhjentää. Avaat vain imurin kannen ja käännät säiliön ylösalaisin. Multi II -märkä-/kuivaimurissa ei tarvitse käyttää perinteistä pölypussia, mutta haluttaessa voidaan käyttää fleece pölypussia.
 
Lisävarusteet tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia
Multi II ei ainoastaan ime vaan myös puhaltaa. Asetettaessa letku toiseen imuaukkoon, se puhaltaa automaattisesti, ja voit puhaltaa vaikkapa lehdet terassilta tai hiekan kiveykseltä. Puhallussuutinsarja sisältää suuttimia, joiden avulla voit täyttää kumiveneen, uima-altaan ja ilmapatjan erittäin nopeasti. Sarja sisältää myös liittimen sähkötyökaluille, jonka avulla voit välttää poraus- ja hiomapölyn joutumisen ympäristöön. Lisäksi sarja sisältää työkalun, jonka avulla voit avata tukkiutuneen viemärin.

Multi II –märkä-/kuivaimuriin on saatavana myös autosarja, jonka avulla voit puhdistaa helposti kaikki auton eri osat. Saat muun muassa ohut kumiputkien, joka avulla voit päästä käsiksi kaikkiin nurkkiin ja   imeä pois lian tehokkaasti. Turbosuuttimen sisäänrakennetuilla pyörivillä harjoilla syväpuhdistat auton matot.

 

 
Lisävarusteena saatavalla autosetillä, puhdistat auton ja esimerkiksi auton matot helposti.
 
 
 

 

 

 

 

​​​