Puhtaampi sisäilma

 

Puhtaampi sisäilma – ilman ärsyttäviä tomuhiukkasia
Pöly on pölyä - jo paljon ennen kuin se on näkyvää. Me hengitämme sisään hiukkasia ympäristöstämme, vaikka huone olisi juuri imuroitu. Osasyy tähän on, että tavalliset pölynimurit puhaltavat osan keräämästään pölystä takaisin huoneeseen. Ja pölypussin ollessa lähes täynnä, puhdistusteho alenee. Kun taas Nilfisk -keskuspölynimuri poistaa pölyt huoneesta ja siirtää ne suureen “etäsäiliöön”, jonka poistoaukko on talon ulkopuolella. Se merkitsee, että kaikki epämiellyttävät hajut ja mikrohiukkaset puhalletaan ulos.
 
Ei epämiellyttäviä hajuja
Tavalliset pölynimurit voivat aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja, kun moottorin kuuma ilma lämmittää pölypussia. Nilfisk -keskuspölynimuri ei aiheuta tämäntyyppistä hajua taloon, koska pöly ja lika kootaan kauas suuttimesta ja letkusta, tiiviisti suljettuun säiliöön, jossa ne pysyvät. Säiliön tyhjennys on helppoa, ja sen joutuu tekemään vain pari kertaa vuodessa!

Imurointi saa aivan uuden merkityksen
Tämä tehokas siivoustapa tekee enemmän kuin vain poistaa pölyä: se siirtää pölyn kokonaan pois huoneesta ja kerää sen keskusyksikköön, joka sijaitsee syrjäisessä paikassa, kuten autotallissa, ullakolla tai kellaritiloissa. Nilfisk -keskuspölynimurin asennustapoja on useita, joten kaikille löytyy huomaamaton tapa siivota tehokkaasti ja vaivattomasti.