Lisätietoa painepesureista

 
 

Nilfiskin painepesurivalikoima kattaa koneen jokaiseen kodin puhdistustehtävään. Compact-malli sopii kotitalouksiin, jotka tarvitsevat pientä peruspesuria satunnaisesti. Pro-malli sitä vastoin selviytyy jopa ammattimaisista puhdistustehtävistä.

Mallistomme on jaettu kolmeen tuoteryhmään
COMPACT-mallisto on sopiva valinta, mikäli tarvitaan pesuria yleisimpiin kodin puhdistustehtäviin.
C 120 -mallit ovat kestäviä ja tehokkaita ja niissä on 120 barin paine. Sopii erinomaisesti pieniin kotitalouksiin ja autonpesuun. Kaikissa Compact -malleissa on pikaliitäntä letkun ja pesupistoolin välillä sekä Click&Clean -suutinkonsepti, jonka ansiosta varusteiden vaihto on helppoa ja nopeaa. Pystymalli suurilla pyörillä tekee näistä pesureista helposti liikuteltavia.

EXCELLENT-mallisto on tarkoitettu Compact- mallia vaativimpiin tai useimmin toistuviin pesutehtäviin. Korkeatasoinen suorituskyky 130, 140 tai 145 barin paineella antaa tarpeeksi tehoa pinttyneenkin lian poistoon. Seinäkiinnikkeellä pesuri voidaan kiinnittää seinään. Joustavuus ja ergonominen muotoilu yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn ja käytännöllisiin ominaisuuksiin tekee tästä pesurista erinomaisen mihin tahansa kodin puhdistustehtävään.

PRO-mallisto on Nilfiskin kuluttajapesureista tehokkain. Pumpun 150 tai 160 barin paine irrottaa pinttyneimmänkin lian helposti. Pro -malleissa on teräsvahvistetut letkut, ruostumattomat teräsmännät, messinkinen sylinterinkansi ja erittäin luja rakenne. Ergonominen muotoilu ja käyttömukavuus yhdistettynä tehokkuuteen ja huippusuorituskykyyn tekee tästä mallista sopivan vaativiin ammattimaisiin puhdistustehtäviin.