Patio Plus -terassipesuri


 
Puhdas terassi - nopeasti, tehokkaasti ja helposti
 
 
Perinteinen painepesuri on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa puhdistaa ja terassipesuria käyttämällä terassin puhdistus nopeutuu, helpottuu ja tehostuu.

 
Patio Plus -terassipesurin puhdistusteho perustuu pyörivään suutinkonseptiin, sen avulla puhdistat puiset ja kiviset terassit, seinät ja aidat  paljon nopeammin kuin perinteisellä painepesurilla. Patio Plus -terassipesurissa on myös paineen säätö, joten jokaiselle pestävälle pinnalle voidaan valita juuri kyseiselle pinnalle sopiva pesupaine.

Patio Plus –pesuria käytettäessä vältytään likaisen veden roiskumiselta seinille tai käyttäjän päälle. Pyörivien suuttimien ansiosta pestävään kohteeseen ei jää raitoja ja puhdistetusta pinnasta tulee tasaisempi. Terassipesuri sopii Nilfiskin suutinjärjestelmään ja siten kaikkiin Nilfiskin painepesureihin.


Kun puhdistat kivilaattoja tai muuta vastaavaa, aloita lakaisemalla pois lehdet ja muu irtonainen roska. Katso mihin suuntaan vesi valuu, asenna Patio Plus -pesuriin ja aloita pesu kauimmaisesta nurkasta. Näin vältytään likaisen veden kulkeutuminen jo puhdistetulle pinnalle.

Jos laatat ovat hyvin likaiset, saat parhaan tuloksen liottamalla laattoja. Lisää esim. Nilfisk Stone & Wood Cleaneria, sammaleen- ja levänpoistoainetta, vaahtopullon avulla. Odota muutaman minuutti ennen kuin peset lian pois – entsyymit tarvitsevat aikaa lian irrottamiseen. Vaahto ei kuivu, joten voit lisätä sitä laajalle alueelle. Vaahtopullo kuuluu vakiona suurimpaan osaan Nilfisk –painepesureita.