Uudet pienet Compact painepesurit Nilfiskiltä


27.2.2009 0:00

 Cleaning your patio Compact sarja on uudistettu uusilla painepesureilla C 100.5, C 110.3 ja C 110.3 X-tra, jotka täydentävät pienten ja kevyiden painepesurien mallistoa.

Muotoilua on päivitetty ja kehitetty, teho säilyy samana. Maksimipaineet C 100.5 ja C 110.3 ovat 100 ja 110 bar. Pesureita on kätevä ja helppo säilyttää ja kuljettaa. Pystyasennon ansiosta niitä on helppo liikutella ja se turvaa hyvän työskentelyasennon - täydellinen valinta jos tarvitset kätevää painepesuria yleisimpiin puhdistustehtäviin kotona ja puutarhassa tai täydennykseksi toisen pesurin rinnalle. 
 
 C 100.5    C 110.3 X-tra    C 110.3  


Compact pesureissa on luotettava metallipumppu, pikaliitäntä letkun ja kahvan välillä, Click&Clean suutinkonsepti nopeaan varusteiden vaihtoon, pesuainepullo, automaattinen start/stop sekä helppo säilytys letkulle, kahvalle ja suuttimille.

Lisätietoja Compact sarjasta ja muista Nilfisk kotituotteista ja varusteista saat uudesta vuoden 2009 kotituotteiden kuvastosta, jossa on tuotteita erilaisiin puhdistustehtäviin sisällä ja ulkona.  Tutustu Siivoukseen sisällä kuvastoon tai Puhdistukseen ulkona kuvastoon.

   C 110.3 X-tra   Comapct malleja on helppo säilyttää ja kantaa ja pystyasennon ansiosta hyvä työskentelyasento säilyy. Varma valinta, kun tarvitset kätevän pesurin hoitamaan peruspuhdistuksia, kuten auton pesuun.