Oikotie keskuspölynimuriin


3.6.2009 0:00

Aika ideasta toimintaan on nyt lyhentynyt niille, jotka miettivät keskusimurin asennusta kotiinsa.

Nilfisk on tehnyt päätöksenteosta helpompaa ja tarjoaa parempaa ja realistisempaa vaihtoehtoa keskuspölynimureille. Nilfiskillä on ilmainen suunnittelupalvelu, jossa keskusimurin hankinnasta kiinnostuneet voivat lähettää kotinsa pohjapiirustuksen Nilfisk Frithiofille. Muutaman päivän päästä asiakas saa suunnitelman, johon on laitettu ehdotukset imurasioille, putkistolle ja imuyksikölle ja tietysti hinta. 

Keskusimurin voi asentaa uusiin ja vanhoihin taloihin. Sillä on monia etuja, etenkin se tekee elämästä helpompaa. Imuroidessa letku liitetään yksinkertaisesti seinässä olevaan imurasiaan. Keskusimurista ei tule moottorin melua, paluuilmaa, hajuja eikä raskasta imuria tarvitse vetää perässä naarmuttamassa seiniä, paneeleita ja huonekaluja.

Keskusimuri tekee imuroinnista helppoa ja mukavaa ja samalla se parantaa sisäilman laatua. Pöly keräytyy säiliöön samalla kun ilma suodattuu ja puhaltuu ulkoimaan. Näin mikropartikkeleita ja hajuja sisältävää paluuilmaa ei puhallu takaisin huoneeseen.

Nilfisk tarjoaa erilaisia ratkaisuja, jotka kaikki voidaan räätälöidä kuhunkin asuntoon sopivaksi. Nilfisk keskuspölynimureihin kuuluu myös pölypussittomia säiliöitä eli pöly kerääntyy tiivistettyyn säiliöön, joka tarvitsee tyhjentää vain pari kertaa vuodessa. 

Lisätietoja hinnoista, ostamisesta jne. saat ottamalla meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.