UUDET Multi Märkä-/kuivaimurit!


8.2.2011 0:00

Nilfisk Multi 20 jaMulti 30
Multi märkä-/kuivaimurit ovat kestäivä ja tehokaita, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon huoltotilojen, autojen, autotallien ja märkätilojen puhdistukseen. Nämä koneet sopivat täydellisesti sekä kuivan, että märäm lian imurointiin -niin sisä- kuin ulkotiloissakin - uuden Nilfisk märkä-/kuivasuodattimen ansiosta. Multi imurit ovat lisäksi erittäin ergonomisia.

 

Multi 20 Multi 30

Nilfisk märkä-/kuiva tuotesarjassa on useita malleja erilaisilla omnaisuuksilla, mutta perusominaisuudet ovat seuraavat:

 Blow function   Puhallustoiminto. Sinun ei enää tarvitse käyttää puolta päivää täyttääksesi kumiveneen - Nilfisk Multin puhallustoiminnon avulla siihen kuluu aikaa vain 20 sekuntia. 


 

     
 Push&Clean   Push&Clean-suodattimenpuhdistustoiminto. Push&Clean-puoliautomaattinen suodattimenpuhdistusjärjestelmä sisältyy kaikkiin malleihin - painat vain nappia ja suodatin puhdistuu muutamassa minuutissa.
     
 Quick Park   Pikaparkki on hyödyllinen ominaisuus, jonka ansiosta imurin varsi voidaan helposti ja nopeasti asettaa kiinni koneeseen.
     
Wet&Dry filter   

Märkä-/kuivasuodatin. Jos toisinaan tarvitsee imeä vettä esimerkiksi kellarista tai lattialta, tämä kone on oikea valinta, sillä se onnistuu helposti suodatinta vaihtamatta.


   


 

 

T-mallit on varustettu pistorasialla, johon voit yhdistää sähkötyökalun. Imuri käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti kun sähkötyökalu käynnistyy ja pysähtyy.


 Multi 20 Inox      Multi 30   Multi 20