Ei tarvetta hätään, vaikka vessa ei vedä


15.10.2008 0:00


Mitä teet? 
Soitat heti putkimiehelle, alat kaivamaan maata likakaivon ympäriltä vai toivotko vain parasta? Nilfiskillä, painepesureistaan tunnetulla yhtiöllä on parempi ehdotus: 

Ota käyttöösi Nilfiskin viemärinavaussarja ja tukos on tiessään muutamassa minuutissa ja perhe-elämäsi palannut raiteilleen. 
  
Iso pulma - omatunto vai mukavuus 
Yrittäessämme vähentää luontoon kohdistuvaa kuormitusta useat meistä hankkiutuvat eroon vanhoista paljon vettä kuluttavista vessanpytyistä.

Ennen vain vedettiin vessa ja pytty tuli siistiksi, kun taas nykyiset pytyt toimivat toisin. 

Koska veden määrä on pienempi ja virtaus hitaampi, tukoksia tulee useammin. Välttääksesi "likaisen" viemärinavaustyön haluat ehkä harkita Nilfiskin viemärinavaussarjaa. 

Pieni, kätevä ja tehokas
"Nilfiskin viemärinavaussarjaan kuuluu pitkä korkeapaineletku erikoissuuttimella", kertoo Nilfiskin tuotepäällikkö Esben Graff. 

"Se suihkuttaa kulmissa yhden suihkun eteenpäin ja kolme taaksepäin, mahdollistaen veden tulemisen paineella viemäriputkeen. Kun vesi saavuttaa tukoksen se poistaa sen tehokkaasti."

Testitulokset todistavat, että omakäyttöinen viemärinavaussarja on tehokas. Viemärinavaussarjan pituus on 15 m. 

         


Pieni laite ei näytä miltään, mutta kun käännät paineen päälle, letku poistaa helposti viemärin tukkeumat ja palauttaa mukavuuden.