Nilfisk Elite - uusi allergiaystävällinen imuri HEPA 14-suodatuksella


30.9.2013 10:08

 


Miksi imureita ostetaan?

Lattioiden puhdistamiseen, eikö totta? Kyllä tavallaan, mutta entä imurin kaappiin laittamisen jälkeen huonekalut ja ikkunalaudat? Entä ilma kotonamme joka päivä?Nämä kysymykset ovat tärkeitä jos asiakas haluaa todella tehokkaan ja puhtaana pysyvän tuloksen, kriittisiä jos kotona kärsitään astmasta tai allergioista. Ratkaisut liittyvät yleisesti suodatukseen ja erityisesti suodatuksen ilmatiiviyteen.

Todella tehokkaan imurin olennaisin ominaisuus on riittävä imuteho pölyn ja lian irrottamiseen pinnalta, ja maton kyseessä ollessa sen sisältä, yhdistettynä suodatusprosessiin joka pitää lian laitteen sisällä, eikä päästä mikroskooppisia hiukkasia ulos ja laskeutumaan takaisin kaikille puhdistetuille pinnoille.

Pölyhiukkasten läpimitta on mikroneja ja asiantuntijoiden mukaan vaikeimmin kiinni saatavat hiukkaset, myös ihmisten luontaiselle puolustusjärjestelmälle, ovat kooltaan 0,3 mikronia. Nämä pikkuriikkiset pirulaiset ovat haitallisimpia astmaa ja allergiaa sairastaville, koska ne voivat leijua ilmassa iäisyyksiä, laskeutuen lattialle vasta päivien kuluttua. Hygienian ja terveyden kannalta on paras varmistaa niiden jääminen imurin sisään.

Nilfisk Elite tekee erinomaista työtä. Sen ainutlaatuisen Ultra+-suodatusjärjestelmän ansiosta  pienimmätkin (0,0003 mm ) pölyhiukkaset jäävät imuriin –mukaan lukien siitepöly ja pölypunkit. Kun imurissa on parhain HEPA H14 -suodatin ja sen rakenne on pölytiivis, ULTRA+ -suodatus takaa pienimpienkin pölyhiukkasten tehokkaan poiston. Nilfisk Eliten poistoilmassa on 2000 kertaa vähemmän hiukkasia kuin Etelänavan ilmassa.

Olpia tarpeesi mikä tahan, mieti aina seuraavia asioita:

  • Kuinka suuri kotisi on?
  • Mitä imuroidaan? Mattoja, parkettia jne.?
  • Kuinka monta henkilä kodissasi asuu? Noko sinulla lapsia?
  • Onko kodissasi portaita?
  • Onko sinulla lemmikkejä?
  • Onko perheessäsi astmaa tai allergioita tai oletko huolissasi allergeeneista, jotka voivat aiheuttaa haittaa terveydelle?  

Nilfisk Elite -mallisto sisältää 4 erilaista imuria:

  • Eco 1200W
  • Classic 1500W
  • Comfort 2000W
  • Superior 2000WSuorituskyky

Nilfisk Elitessä on erinomeinen yhdistelmä imu- ja suulaketehoa, mikä antaaoptimaalisen puhdistustuloksen imuroitaess amattoja ja parkettia.

Korkea teho ei aina välttämättä merkistse parempaa imua, sillä  kaikki teho ei muu imuksitai ottotehoksi, vaan se on riippuvainen imurin muotuolista ja tehokkuudesta.

Kahva

Uusi ergonominen kahva antaa mahdollisuuden kontrolloida imuria suoraan kahvastä - laittaa imuri pääle/pois ja säätää imutehoa.