Nilfisk Extreme Eco -imuri esillä tanskalaisessa ekologisessa talossa


23.12.2009 0:00

"EnergyFlex House" on tanskalaisen teknologiainstituutin kehittelemä projektitalo, jossa on käytössä uusia ympäristöystävällisiä energiamuotoja. Eikä siis ihme, että talossa käytössä oleva imuri on Nilfisk Extreme Eco, energiatehokas, huippuunsa kehitetyllä suodatusteholla ja kierrätettävyydellä.

    Maailmanlaajuista huomiota
"EnergyFlex House" on herättänyt maailmanlaajuista huomiota, koska Yhdistyneiden Kansakuntien ilmastokokous pidettiin Kööpenhaminassa joulukuussa. Energiaystävällinen talo on eräänlainen työskentelylaboratorio, joka on omistettu uusien energiamuotojen ja ympäristötekniikan tutkimiseen ja kehittämiseen.
  

 

Miksi juuri Extreme Eco?
Nilfisk Extreme Eco -imurissa yhdistyvät tehokkuus ja matala energiankulutus (1250 W). Ensinnäkin laadukas moottori on itsessään erittäin energiatehokas. Lisäksi moottorimoduulissa on erittäin sujuva ilmankierto, joten se vähentää ilmavirran hukkaa. HEPA-suodatin vangitsee pienimmätkin pölyhiukkaset, mikä on erittäin tärkeä näkökohta astmasta tai allergiasta kärsiville.


Tulevaisuuden haasteet huomioitu
Energiatehokkuuden ja allergiaystävällisyyden lisäksi Extreme Eco -imurista voidaan kierrättää 95 %:sesti. Kaikki edellä mainitut asiat todistavat, että Extreme Eco on täydellinen valinta energiaystävälliseen taloon. Imuria kehittäessään Nilfisk on halunnut varmistaa, että Extreme Eco täyttää tulevaisuudessa tiukatkin ympäristövaatimukset.