Rikkaimuri, joka on "pakko saada" kotiin


1.9.2009 0:00

Nilfisk Handy 2-in-1 on pölypussiton, kevyt, akkukäyttöinen rikkaimuri ja sopii nopean ja kiireisen elämän tahtiin. 

Johdottoman rikkaimurin kanssa ei ole huolta sopivan pistokkeen löytämisestä, ei johdon yli kompastelua tai painavan imurin kantamista yläkertaan. 

Kevyissä imurointitehtävissä Handy 2-in-1 sopii erilaisten lattiapintojen imurointiin. Irrotettavalla käsirikkaimurilla voit imuroida "mahdottomat" paikat, kuten sohvatyynyjen takaa, auton penkit ja syöttötuolin alta, keittiökaapit ja ruoanmurut koloista, joihin ne aina eksyvät. Koska imurissa ei ole johtoa, voit viedä sen sisältä ulos. Helppoa, tehokasta ja luotettavaa.

 

   

 Nilfisk Handy 2-in1

 

 Nilfisk Handy


Koska kyseessä on Nilfisk imuri, on se tehokas ja siinä on käteviä erityisominaisuuksia. Imurissa on turboimutoiminto, jolla lattiasuulakkeen pyörivä harja lakaisee roskat ja imee pölysäiliöön.

Kaksi pestävää suodatinta takaavat puhtaat lattiat. 12V tehokkaalla akulla imuri toimii ilman johtoa. Handyn naarmuttamattomat ja jälkiä jättämättömät renkaat sopivat puu-, ja parkettilattioiden imurointiin.    

Pitkä 20 minuutin käyttöaika riittää sopivasti imurointiin. Imurissa on taitettava kahva, joten imuri mahtuu pieneenkin tilaan säilytettäväksi.

Nilfisk Handy 2-in-1; kaikkiin koteihin, autoon, veneelle, vajaan tai asuntoautoon!