Select-pölynimuri suojaa kotiasi allergeeneilta


10.6.2015 11:12

Nyt voit hengittää helpommin, vaikka sisäilmassa olisi allergisoivia pölyhiukkasia, pölypunkkeja tai siitepölyä. Uusi Nilfisk Select-sarja, Classic, Comfort ja Superior, on varustettu tekniikalla, joka takaa puhtaan sisäilman. Kompakti pölynimuri suurella imuteholla sekä HEPA13 tai HEPA14 –suodattimella asettavat uuden standardin puhtaudelle.
 
​​​Nilfisk Select - många modeller

Korkeaa suorituskykyä ja energiaa säästävää tekniikkaa
Select-imurin muotoilu on tyylikkään skandinaavinen. Korkean suorituskyvyn A energiamerkitty 750 W: n moottori käyttää vähemmän energiaa kuin muut markkinoilla olevat mallit. Imuri on myös luotettava sekä kestävä, mikä on tunnusomaista Nilfiskille.
Moottorin äänitaso on hyvin alhainen, vain 69 dB (A). Muita hyviä ominaisuuksia ovat imutehon säätö kahvasta, kolme ylimääräistä suutinta sekä kahdeksan metriä pitkä verkkojohto. Kaikissa malleissa on myös viiden vuoden takuu.

Tehokas kaikilla pinnoilla
Voimakas imuteho suuttimella tarkoittaa, että puhdistusteholuokka kovalla lattialla on A ja puhdistusteholuokka matolla C. Pehmeät kumipäällysteiset pyörät eivät naarmuta lattiaa, pölynimuri on helppo parkkeerata ja pölypussin tai suodattimen täyttymisestä tulee ilmoitus.

HEPA13 ja 14 –suodatin takaavat puhtaan sisäilman
Tehokas Nilfisk HEPA13-suodatin - High Efficiency Particulate Air - on vakiona kaikissa Select -malleissa. Suodatin pysäyttää 99,995 prosenttia kaikista hiukkasista ja allergeeneista aina 0,3 mikronin kokoisiin partikkeleihin saakka. Pölynimurista ulostuleva ilma on puhtaampaa kuin normaali sisäilma. Hiukkaset jäävät imuriin, joka on täysin tiivis. Mikäli haluat haluat siivota kotisi vieläkin tarkemmin, suosittelemme ostamaan Nilfisk HEPA14 –suodattimen.

Lue lisää Select-mallistosta.Nilfisk Select skyddar hemmet mot allergi-problem