Nilfisk One -mallisto - suunniteltu käyttäjää ajatellen


10.9.2015 10:51

Esittelemme pölynimurivalikoimamme uusimmat jäsenet, Nilfisk One -pölynimurit. 

Nilfisk One -mallisto on suunniteltu nykypäivän elinolosuhteet silmällä pitäen. Se on kompakti ja mahtuu pieneen tilaan, ilman että suorituskyvystä, liikuteltavuudesta tai muotoilusta olisi jouduttu tinkimään.   

 
 

Asuntojen koot pienenevät, jolloin kaikki tila on arvokasta; tämä tieto on ollut One-malliston lähtökohtana. Pieni koko helpottaa säilytystä ja lisäksi imuletkun saa niputettua kätevästi imurin ympärille erityisellä säilytyshihnalla.

Siivoamiseen kuluu vähemmän aikaa, sillä imuri on lähes yhtä tehokas kuin suuremmat imurit. Voit säätää vaivatta imurin tehoa siivouskohteesta riippuen ja lisävarusteet kulkevat kätevästi imurin mukana. Imuri liikuteltavuus on omaa luokkaansa ja täyden pölypussin ilmaisin kertoo koska pölypussi on syytä vaihtaa.

1550W:n pölynimuriin verrattuna One-imuri (700W) käyttää 50% vähemmän energiaa samalla suorituskyvyllä. Siksi One ehdoton vaihtoehto kuluttajalle, joka arvostaa tuotteen ekologisia ja taloudellisia näkökohtia. 

Uuden muotoilun ja letkun säilytyshihnan ansiosta, voit pitää One-imuria myös esillä. Voit valita 6 herkullisesta muotiväristä, jotka sopivat sisustukseen! 

Ominaisuudet:

  • Säilytettävyys 
  • Suorituskykyinen
  • Energiansäästäjä 
  • Pieni ja näppärä käyttää 

 

​ ​​​