Nilfiskiltä uusi katonpuhdistuskonsepti


16.3.2010 0:00

Nilfisk on kehittänyt ensimmäisen likaisten kattojen puhdistukseen tarkoitetun tee-se-itse-menetelmän - katonpuhdistajan. Katonpuhdistaja on painepesuriin yhdistettävä lisävaruste, joka sisältää jopa 4.2 metriseksi venyvän teleskooppivarren. Erikoissuuttimella voi suihkuttaa vettä jopa 11 metrin korkeuteen, mikä mahdollistaa työskentelykorkeuden aina 15 metriin saakka. Nilfisk on myös kehittänyt erityisesti katonpuhdistukseen soveltuvan pesuaineen, mitä suositellaan käytettävän yhdessä katonpuhdistajan kanssa.

Konsepti on suunniteltu siten, että vältytään katolle kiipeämiseltä. Koska katonpuhdistaja on suunniteltu te-se-itse-ihmisille, omakotiasujien ei tarvitse ostaa katonpuhdistusta ammattilaisilta. Erikoissuutin suihkuttaa matalapaineella vaahtokalvon katon pinnalle, mikä liuottaa lian ja muut katoilla olevat jäännökset. Luonto ja sää tekevät lopputyön. Suuttimen asentoa voi säätää erilaisiin kulmiin aina 45° saakka, jolloin vaikeatkin kulmat ovat saavutettavissa.   Kätevän varusteenvaihtotekniikan avulla suutin voidaan vaihtaa harjaan puhdistuksen tehostamiseksi.

Nilfisk katonpuhdistajalla puhdistat katon helposti ja turvallisesti. Katonpuhdistajaa voi käyttää myös muihin kohteisiin kuten asuntoautojen, asuntovaunujen, kasvihuoneiden ja ikkunoiden puhdistukseen. Katonpuhdistaja on suunniteltu käytettäväksi yhdessä katonpuhdistusaineen kanssa parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi. Katonpuhdistajassa on painepesureista tutuksi tullut Click & Clean –suutinkonsepti, jonka ansiosta esimerkiksi suuttimen tai harjan vaihto onnistuu kätevästi.

 

Katonpuhdistusaine

Nilfisk-katonpuhdistusaine on suunniteltu kattojen puhdistusta varten ja käytettäväksi Nilfisk-katonpuhdistajan kanssa.
Puhdistusaine liuottaa yleisimmät likajäämät, jotka aiheutuvat sään vaikutuksesta. Katolla oleva lika häviää, tuulen ja sateen vaikutuksesta. Käsittelyn voi joutua uusimaan.
5 l pesuainepullo riittää noin 170 m2 alueen käsittelyyn. Aineen riittoisuus  on riippuvainen säädöistä ja käytöstä.