Puhdista puutarhakalusteet ja auton renkaat helpommin


10.12.2008 0:00

Nilfisk harjat, puutarhaharja ja vanneharja on tarkoitettu puutarhakalusteiden ja auton renkaiden kunnolliseen puhdistamiseen eli tehokkaaseen isojen pintojen ja hankalien kulmien puhdistukseen.

Kun tuuli ja sade jättävät jälkensä, vastaus on painepesuriin liitettävä puutarha- tai vanneharja. Nämä kaksi harjaa mahtuvat kaikkiin koloihin ja rakoihin, joihin tavalliset harjat eivät mahdu - tehokkaasti ja ilman voimaa.

Puutarhaharja on suunniteltu erityisesti puutarhakalusteiden, aitojen ja muiden ulkona olevien puutavaroiden pesuun riippumatta siitä onko pinta karkea, lakattu tai maalattu. Harja sopii myös muille materiaaleille, kuten muoville. Harjan erityinen kartiomalli ja pyörivät harjakset yhdessä pesuaineen kanssa poistavat sammaleen ja lian nopeasti.
   
  Vanneharja ylettyy renkaaseen muotoilunsa ansiosta. Sitä voi käyttää auton, moottoripyörän, skootterin ja pyörän pesuun. Yhdessä pesuaineen kanssa jopa kuivunut jarrupöly puhdistuu nopeasti vaikeimmistakin kulmista. Lisäksi vannheharja sopii muiden vaikeapääsyisten osien pesuun ajoneuvossa. 


Vesiturbiini ja sisään rakennettu vaihteisto takaavat, että harjakset pyörivät tehokkaasti, mutta eivät silti niin nopeasti, että haaskaantuisi vettä tai aiheutuisi sotkua. Molemmat harjat sopivat kaikkiin Nilfisk painepesureihin. 

Molempien harjojen pää on vaihdettavissa helposti ainutlaatuisen click-järjestelmän avulla. Riippuen tehtävästä puhdistustyöstä harjan voi vaihtaa kovemmasta pehmeämpään; punainen auton renkaille ja musta puutarhakalusteille. 

     Puutarhaharja puhdistaa puutarhakalusteet läpikotaisin
     
   

 

Vanneharja poistaa jarrupölyn jopa vaikemmista renkaan koloistaPuutarha- ja vanneharjoja on saaatavilla rautakaupoissa.