Uusi Excellent painepesuri Nilfiskiltä


16.2.2008 0:00


Uudistukset on tehty pääasiassa painepesurin muotoiluun ja pesurin ilme on nyt vankempi ja maskuliinisempi. 

Hyvä suorityskyky, ergonominen muotoilu ja monipuolisuus tekevät uusista Excellent painepesureista E 130.2 ja E 140.2 sopivan ahkeraan kotikäyttöön. Saatavana 130 ja 140 bar:in mallit, joten uusi Excellent on erityisen tehokas kylmävesipesuri ja sopii hyvin kodin, puutarhan, pihan ja auton pesuihin. 
Pumppu on valmistettu metallista, koska päämäärämme on tehdä painepesureista vankkoja ja kestäviä. 

   


 

2008 version teleskooppikahva helpottaa käyttöä, kuljetusta ja säilytystä. Malli on myös varustettu pehmeällä G4 paineletkun kädensijalla, joten käyttö on mukavaa. Tämä erityisen ergonominen malli takaa hyvän työskentelyasennon. 

Uusi Excellent on kätevä ja tehokas painepesuri. Vakiovarusteisiin kuuluvassa paineletkussa on letkun kiinnitystä helpottava Nilfiskin pikakiinnitys. Kaikkiin malleihin kuuluu myös ainutlaatuinen Click&Clean suutinkonsepti, jonka myötä varusteiden vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. 

Nilfisk täydellisessä painepesurisarjassa on Pro ja Compact sarja sekä uusi Excellent sarja. Pro painepesurit on tarkoitettu puoliammattimaiseen käyttöön kun taas Compact sarja on tarkoitettu ajoitain tehtäviin kodin puhdistustehtäviin. Excellent sarja sijoittuu näiden kahden sarjan väliin. 

Uudessa Excellent mallissa on saatavilla neljä eri mallia:


E 130.2 (130 bar)
E 130.2 X-TRA (130 bar, sisältää letkukelan) 

 

   
E 140.2 (140 bar)
E 140.2 X-TRA (140 bar, sisältää letkukelan)

 

 

   


Uusi brändinimi – Nilfisk

Vuoden 2008 alusta uusi brändinimemme on yksinkertaisesti Nilfisk aikaisemman Nilfisk-ALTOn sijasta. Tämä muutos koskee vain varsinaista brändinimeä. Tanskalaisen yhtiön nimenä tulee edelleen olemaan Nilfisk-ALTO. 

Nilfisk brändinimi perustuu yli sadan vuoden kokemukseen puhdistuslaitteiden tuottajana. Tästä lähtien kuluttaja yhdistää Nilfisk nimen innovaatioihimme ja muotoiluumme sekä laatuun, josta tuotteemme ovat tunnettuja. 

Uusi tehokas lisävaruste 
Uusi BA takaiskuventtiili

Nilfiskin uusi lisävaruste on BA takaiskuventtiili. Tämä tuote suunniteltiin erityisesti täyttämään viimeisimmät EU:n ympäristövaatimukset. 
BA takaiskuventtiili liitetään yksinkertaisesti vesihanaan. Se estää painepesurin veden, jossa saattaa olla vähäisiä määriä öljyä pääsemästä takaisin vesijohtoon.