Voita Nilfisk painepesuri E 145.3-10 H X-TRA


15.4.2017 21:32

Nilfisk E 145.3-10 H-XTRA on voittanut Tee Itse lehden painepesuritestin. Haluaisitko sinä olla kyseisen painepesurin onnellinen voittaja?
(Palkinnon arvo 399 €)Kevät on taas täällä ja ilmat lämpiävät mukavasti samalla, kun päivät pitenevät. Ikävä kyllä kevät paljastaa myös kaikki talven jäljet pihoillamme.
Kevät auringonpaisteessa terassi, ulkokalusteet, kiveykset, polkupyörä, auto ja kaikki muut ulkotavarat näyttävät talven jäljiltä olevan siinä kunnossa, että ne olisivat ennemminkin valmiita kierrätykseen tai roskiin kuin käytettäväksi kesällä.
Juuri silloin oikeanlainen, tehokas ja helppokäyttöinen puhdistuslaite pelastaa tavarasi ja ihastut niihin uudelleen!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tällainen mahtava puhdistuslaite! Sinun pitää vain osallistua kilpailuumme kommentoimalla tätä Facebook julkaisua.


Himan tietoa Nilfisk E 145.3-10 H X-TRA painepesurista
Se on tehokas ja vankka testivoittaja painepesuri, joka on suunniteltu usein toistuviin ja laajoihin pesutöihin. Vedentuotto tällä pesurilla on huikeat 500 litraa tunnissa ja paine 145 baria. Tämä tehopakkaus on varustettu 10 metrin teräskudosvahvistetulla paineletkulla (ammattitasoa) ja lisäksi se on ergonomisesti ja kaikin puolin käytännölliseksi suunniteltu. Puhdistaminen ei voisi olla enää helpompaa!

Tee Itse lehden testivoittokommenteissa oli mainittu mm. ”Vahva ja kestävä laite ilman heikkouksia. Selviää kaikista tehtävistä vaikeuksitta ja vetokahva voidaan taittaa alas varastointia varten.”


Lisätietoa Nilfisk E 145.3-10 H X-TRA pesurista löydät täältä.