Nilfisk-autonhoitoalue X-treme Drifting -tapahtumissa läpi kesän!


19.5.2010 0:00

Nilfisk ja X-treme-tapahtumat ovat tehneet yhteistyösopimuksen Nilfisk-autonhoitoalueesta X-treme ratatapahtumiin ja X-treme Car Showhun. Siten drifing-kilpailijoilla on mahdollisuus pestä ja puhdistaa autonsa huippulaaduikkailla Nilfiskin painepesureilla ja imureilla kaikissa kesän X-treme ratatapahtumissa. X-treme Car Show päättää X-treme kauden 10.-12.9.2010 Helsingin messukeskukseen, jossa Nilfisk-autonhoitoalue on myös mukana.

Suomen virallisen drifting kilpasarjan kauden avauskilpailu 29.-30.5.2010 käydään Jurvan Botniaringin X-treme ratatapahtumassa. Kesän muiden ratatapahtumien aikataulut löydät www.x-treme.fi -sivuilta.

X-treme Car Show
on tarkoitettu harrasteautoilun ja mielenkiintoisten extremelajien monipuolisen tarjonnan esiintuomiseen. Suomessa on myös iso määrä autokerhoja ja yhteenliittymiä, joiden edustus ja osaaminen ovat nähtävillä messuilla. Autojen lisäksi esillä ovat mm. alan yritykset, varustelu-, palveluntarjoajat, sekä autokerhot. Autoluokkia ovat mm. tuning-, custom-, hot rod-, retro-, truck-, low rider-, pick up-, ja urheiluautot, sekä drifting, käsintehdyt fillarit, rakennetut moottoripyörät, ja lifestyle tuotteet. Moottoriurheilun puolella nähdään mm. tehokkaita katu-, ja kisa-autoja sekä drifting kalustoa tiimeineen ennätyksellinen määrä. Raskaansarjan kalustossa nähdään ammattiliikenteessä liikkuvia, uskomattoman hienoja show rekka-autoja. Koko perheen tapahtumassa on esillä myös RC-harrastus sekä autopienoismallit. Lavalla nähdään viihteellistä oheisohjelmaa ja haastatteluita.

Samaan aikaan X-treme Car Shown kanssa järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Electric Motor Show 2010 -sähköajoneuvotapahtuma. Sähköautoja, -moottoripyöriä, -skoottereita, -sähköpolkupyöriä ja mopoautoja esittelevässä tapahtumassa nähdään sekä uusia sähköajoneuvoja että vanhan tekniikan ajoneuvoista konvertoituja sähköisiä menopelejä. Samalla lipulla pääset sekä X-treme Car Showhun että Electric Motor Showhun.